Post by unalatunar on Feb 4, 2022 20:14:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Comics Bob ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Comics Bob IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zvýšit hackování primogemů ▞▞▞
▞▞▞ Comics Bob 2022 version ▞▞▞
Je to dobrá hra, ale když dokončíte asi 40 úrovní, řeknou "již brzy" a donutí vás začít hru znovu😡
tato hra je tak zábavná, ale tato hra má spoustu vylepšení
Tato aplikace má příliš mnoho reklam nelíbí se mi reklamy jsou příliš rušivé plzz co nejdříve opravte tyto chyby. Btw hra byla zajímavá líbí se mi ..........😃
Hra se velmi dobře hraje, ale jde o to, že mnoho přidává...... Tolik přidává, že to mění náladu na hraní, každou minutu přidává reklamy....😡
Dávám čtyři hvězdičky⭐⭐⭐⭐jen proto, že od 45. úrovně není žádná další úroveň, říká se, že po týdnu se odemknou další úrovně. Ale nemůžu se dočkat. Poté prosím odemkněte úrovně...
Hra je nejhorší 😆hra na světě a tohle je jen nuda😴 a můj život je nejhorší hra v mém životě😂 neinstalujte ostatní 😂
Tato hra je zábavná, je zábavná. Dělá to tam, kde to ani nechci položit, nemůžu to položit. Miluji tuhle hru.....
nelogické řešení, nevhodné reklamy. Nedoporučuji
Nevidím problém, je to hodnoceno jako dospívající, ale doplněk je na KIDDY GAMES!!!!!!!!!! A je to zavádějící, je to hra s hádankami, které používají 1% logiku.
Skvělá hra, přál bych si, aby jich bylo víc
Dávám 4 protože je tam dost reklam
Nejhra 🖤
Comics Bob Łamigłówki efk
Ještě jsem nehrál, ale můžu říct, když jsem viděl recenze, ale někteří říkali spoustu reklam, takže jsem za to dal čtyři 🌟 hvězdičky, takže byste měli vidět toto...
To, co říkají ostatní, je naprosto správné. Děti by neměly vidět nahé ženy a jiné špatné věci, to není pro děti dobré. Také je tu spousta reklam, které jsou tak otravné
Spadne na stejném místě a musí být znovu načten pokaždé, když se objeví reklama na oblékání. Zkažený přemírou reklam.
Dobře hrát. Volby nejsou logické, stačí si vybrat to, co si myslíte, že by mohlo fungovat, a doufat v to nejlepší. Dal dvě hvězdičky, protože hra mezi koly neustále padala. Musel jsem to tolikrát resetovat, že to nebylo vtipné. Stojí za jednorázové přehrání, ale nepokračuji.
Dobré je to jo doopravdy to říkala i moje kámoška říkal to i můj bratranec
V první úrovni jsem přemýšlel o další úrovni, protože je také zajímavější a vzrušující 😍
hrála jsem to chvíli nic úchylného tam nebylo možná dál to je nevím aké zatím nic je to super hra nestěžuji si jaké je blbí když jste na konci levelu máte to špatně a musíte ty otázky opakovat
Hra má nápad dobrá zábava dokonce se tam naráží i na knihu Malý princ super 👍
Comics Bob Tankenötter izy
Tato hra je zábavná, ale není tak dlouhá a celou tuto hru jsem dohrál za 5 hodin
Proč se úroveň brzy blíží? Nesnáším to.
Comics Bob თავსატეხი bfl
Tato hra se mi nelíbí, protože má příliš mnoho reklam V každé 2 minutách přichází pouze 1 reklama Tak jsem hru smazal Tato hra je nejhorší
Nejprve bych rád zdůraznil, že tato hra vůbec nesouvisí s reklamami, které zobrazují. Takže pokud jste zde po zhlédnutí reklam, nestahujte to. Nelíbí se mi, jak klikají na svou hru zobrazováním reklam, které spolu vůbec nesouvisí.
Líbí se mi tato hra tak moc, protože se pletu, znovu přišla, měla tolik reklam, ale tato hra se mi líbí
Comics Bob Головоломки gdtm
Vtipná a zábavná mikrohra určená pro dospělé.
Příliš mnoho reklam😡 po 1 reklamě na hru přichází 😤 ale hra je opravdu zajímavá, ale dám 4 hvězdičky, protože se blíží reklamy, jinak dám 5 hvězdiček
Mr Autofire Aksyon tyj
Dávám dvě hvězdičky a řeknu ti proč 1) VELMI nevhodný obsah 2) Je to stejné úrovně jako předtím poté, co si chlap najde druhou nevhodněji vypadající ženu 3) Tolik reklam, prosím, opravte je a protože obsah je nevhodný, měl jsem vymazat
Vtipná hudba, příliš mnoho reklam, nesmyslné dohady k „řešení“ problému závisí na štěstí. Ztráta času.
Zábavná hra, ale má velmi málo úrovní.
Dal bych tomu pět hvězdiček, ale objekty potřebují lepší popis. Třeba zda použít magnet nebo hada, aby vám pomohl získat prsten. Odpověď byla had
nemůžu to nazvat žroutem času... prostě hloupé. . volby nemají logický smysl... plus reklama nad reklamami... Odinstalujte rychle.
Bylo to super
Comics Bob Kirakós játékok qky
Tato hra je dobrá 👍👍👍, ale tato hra je velmi snadná. Je to pouze 3hvězdičková hra 🌟🌟🌟😙😙
Totální kravina co nedává smysl a jde v podstatě jen o samou reklamu!
Comics Bob Teka-teki hzfo