Post by unalatunar on Feb 4, 2022 19:50:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Cafe - Food Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Cafe - Food Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod veliko zlata ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Cafe - Food Chef 2022 version ▞▞▞
Igral sem to igro in Looove it Edini razlog, zakaj ji dajem 3 zvezdice, je, ker sem že premagal stopnjo 300 in čakam, da se začnejo nove ravni, pa se to ni zgodilo. KAKŠNI IDEAL, KO BOSTE IMALI NOVE IGRE?
odlična igra, težko jo neham igrati
Ελλάδα
Ta igra je samo izguba časa. Pojdi in beri knjige namesto te igre.
😘
Cooking Cafe - Food Chef アーケード aosu
Lepo igrati
Vsi koraki se ponavljajo
Vse je šlo dobro, dokler za prenos zgornje ravni niste potrebovali internetne povezave. Kasneje so me bombardirali z oglasi, tudi z izklopljenim wifijem. Odstranjeno.
Deluje neverjetno
Všeč mi je ta igra, saj je sproščujoča
Ta igra je super, res mi je všeč, vendar mislim, da bi moral dodati več stopenj cox jaz sem že dosegel raven 200 n pravi, da moram počakati, da prihaja druga raven, a ko prosim
Cooking Cafe - Food Chef 아케이드 fan
Všeč mi je ta igra, vendar želim napredovati
Hej fantje, tudi jaz obožujem to igro, lahko predlagam nekaj sprememb, plss 1 do večine d, ki prihajajo jesti enake osebe 2 naredite igro bolj zanimivo ustvarite d nivoje nekoliko težje 3 razvijete različne ravni z različnimi stili kuharjev, kar pomeni, da se lahko spremenite d chiefs občasno ali tako, nobene te igre je težko narediti tako, kot je, vendar upoštevajte te spremembe, plss in thx
Ta igra je zelo razburljiva. Je preprosto, a zahtevno. Edina stvar je, da morate počakati nekaj sekund na prenos naslednje stopnje. Pritrjen sem na to igro.
Brez možnosti nadgradnje, preveč ponavljajoče se.
Všeč mi je bila igra, nimam pritožb, prebrskal sem jo in v njej zelo užival. Užival sem, ker me nisem obremenjeval kot druge igre, rad bi videl več takšnih iger
Ustavil se je na ravni 200 in se začel naključno ponavljati !!!
sanp
Cooking Cafe - Food Chef Аркаде wqx
Niti ne morem prenesti stopnje 28.
Ta igra je bila zame tako navdušena, morda ni navdušena zanj/njo. tako lepa igra
Zelo koristna za vas hrana in še vedno se vam zahvaljujemo 💯
To je najbolj dobra igra
Sem na stopnji 185. Tako da mi mora biti všeč. Pojma nimam, ali ponavljam isti prizor znova in znova. Ampak ne skrbi. Oglasi so super. največ 5 sekund. Kar je vse kar potrebujem. Ne uniči igre. Prijetna igra, ki povzroča odvisnost. Bravo razvijalec. Ne potrebujete 30-sekundnih oglasov, ki vas ujamejo v oglase. Vidim jih in sem jih nekaj prenesel. Odlična igra, zakaj imaš tako visok rezultat. Hvala.
Kingdom Wars Strategie avj
Cooking Cafe - Chef de cuisine Arcade rfo
Zelo je ......... slabo
Živjo, tvoja igra je najboljša
To je osm...
uau, tako lepa kuhinja in jasna hrana
Všeč mi je igra, vendar še naprej prenašam ravni, preden se odpre, zakaj je tako
Všeč mi je ta igra, super je. Ravni so lepe. Zdaj sem na 189 stopnji. Igral sem veliko kuharskih iger, vendar je tako lepo.
najboljša igra vseh časov 💕💕💞💞💕
Ta igra je tako pozno začela
Imeti mora nivoje. Potem bo ta igra bolj zanimiva..
kuhanje
Ta igra je tako kul in zabavna, da dokončam številne ravni v tej igri
Cooking Cafe - Food Chef 아케이드 sogj
Je zasvojenost in zabavno igrati in tudi menjati meni. vendar bi raje, če bi lahko vsaj zamenjal uniformo, kupil čevlje in nekaj, za kar bom porabil svoje kovance. ampak na splošno uživam v igranju
Zadovoljen sem s to igro, ker imam več pričakovanj od te igre...😐😐ampak ta igra zelo dobra ..vendar ni slaba in tudi grafika ni dobra in glasba takooo...
To je zelo zanimiva igra, ampak moja edina težava je, ko grem na drugo raven, se tematska pesem predvaja predolgo
To je lepa igra, vendar za stopnjo 25 in več potrebujete podatke ali internetno povezavo in to sovražim,😡